FANDOM


Fatal Attacker Horvath
Fatal Attacker Horvath DM01
Japońskie imię 一撃必殺のホーバス
Rōmaji Ichigekihissatsu no Hōbasu
Tłumaczenie Śmiercionośny napastnik, Horvath
Typ karty Creature
Cywilizacja Fire Fire
Rasa Human
Koszt many 3
Wartość many 1
Siła 2000+
Ilustratorzy Dai

Fatal Attacker Horvath (jap. 一撃必殺のホーバス Ichigekihissatsu no Hōbasu) – karta cywilizacji ognia.

Angielski tekst Edytuj

"Any final words?" (DM-01)

Polski tekst Edytuj

  • Gdy masz w strefie bitwy chociaż 1 stwora Armorloid, ten stwór zyskuje +2000 siły podczas swoich ataków.

"Jakieś ostatnie słowa?" (DM-01)

Zestawy TCG Edytuj

Zestawy OCG Edytuj

Galeria Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki