FANDOM


Prominence Catastrophe
Prominence Catastrophe DM17
Japońskie imię プロミネンス・カタストロフィー
Rōmaji Purominensu Katasutorofī
Tłumaczenie Promienista katastrofa
Typ karty Evolution Evolution Cross Gear
Cywilizacja Fire Fire/Nature Nature
Koszt many 6
Wartość many 1
Ilustratorzy Nakagawa

Prominence Catastrophe (jap. プロミネンス・カタストロフィー Purominensu Katasutorofī) – karta cywilizacji ognia i natury.

Angielski tekst Edytuj

Polski tekst Edytuj

  • Ten cross gear trafia do twojej strefy many w pozycji zużycia.
  • Ewolucja—Połóż na jednym ze swoich ognistych lub naturalnych cross gearów.
  • Skrzyżowany stwór otrzymuje "atak mocy +11000" i "potrójny łamacz".
  • Jeśli skrzyżowany stwór jest kartą Armored Dragon i nie jest kartą ewolucji, za każdym razem gdy ten stwór zaatakuje, przeszukaj swoją talię. Możesz wprowadzić ze swojej talii na pole bitwy potwora o takim samym imieniu co skrzyżowane stworzenie, w pozycji zużycia. Następnie potasuj swoją talię.

Zestawy OCG Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki