Tropico DM01.jpg
Japońskie imię トロピコ
Rōmaji Toropiko
Typ karty Creature
Cywilizacja Water.png Water
Rasa Cyber Lord
Koszt many 5
Wartość many 1
Siła 3000
Ilustratorzy Jason

Tropico (jap. トロピコ Toropiko) – karta cywilizacji wody.

Angielski tekst Edytuj

  • This creature can't be blocked while you have at least 2 other creatures in the battle zone.

"I will lead you into battle." —Tropico (DM-01)

Polski tekst Edytuj

  • Ten stwór nie może zostać zablokowany jeśli masz co najmniej 2 inne stwory w strefie bitwy.

"Poprowadzę was do bitwy." —Tropico (DM-01)

Zestawy TCG Edytuj

Zestawy OCG Edytuj

Galeria Edytuj

Ad blocker interference detected!

Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki